Friday, July 12, 2013

iphone en ucuz

Ben ve kardeşim paramızı biriktirdik, para biriktirmeye ilginiz var mı? Size bu çok şaşırtıcı gelebilir ama anlatacaklarımdan sonra ne ima ettiğimi anlattıdığınızda çok mutlu olacaksınız. Hiçbir özelliği olmayan ve  gereksiz özelliklere sahip ucuz cep telefonlarına çok fazla para harcadım. Sonunda güzel ve benim istediğim özelliklere sahip bir cep telefonu almaya karar verdim. İnternetten araştırma yapmaya başladım. Sonunda son model cep telefonlarının çok uygun fiyatlarda olduğu bir websitesi buldum.
İşte bu her marka son derece harika cep telefonlarının bulunduğu websitesinin adı www.telesepetim.com

. Ayrıca cep telefonlarına bir yıl garanti verildiğini gördüğümde şaşkınlığım arttı. Çünkü sizin de bildiğiniz gibi diğer şirketler böyle bir şey yapmıyolar. Birbirinden güzel ve süper özelliklere sahip cep telefonlarından  hangisini alacağım konusunda kararsız kalmıştım.

www.telesepetim.com benim gibi daha önce saçmasapan cep telefonlarına para veren kişiler için bir beklenmedik bir şans. www.telesepetim.com daha önceki yanlış alışverişlerimi telafi etti diyebilirim. .telesepetim. da iPhone 4, iPhone 3, Samsung galaxy ve  Android cep telefonları bulunmaktadır. Android 4.0 OS, Android 4.1 OS, Android 4.2 OS iPhone 3G,iPhone 3GS, iPhone 4 CDMA, iPhone 4, iPhone 4S and iPhone 5, Samsung I9500 Galaxy S4Samsung Galaxy Fame S6810Samsung Galaxy S Lightray 4G R940Samsung ATIV SSamsung Galaxy S III T999Samsung Galaxy S III I747Samsung Galaxy Fame S6810 çok beğendim çünkü gerçekten inanılmaz bir cep telefonu. Burada ayrıca Tablet PC ve Lenovo IdeaPad Yoga 11 11.6" LED 64GB  de bulunmaktadır... Lenovo ThinkPad Tablet 2 367927U 10.1" Siyah...Microsoft Surface Pro 128 GB Silver 10.6" Tablet. Lenovo IdeaPad Yoga 13 Gri 13.3" Tablet PC 1.9.

 


Ben Android 4.1 OS beğendim çünkü soft touch özellliğine sahip ve etkileyici. Şimdi Android 4.1 OS un keyfini çıkarıyorum. Özellikleri gerçekten harika. Siz sahip olmak için hemen harekete geçin ve  www.telesepetim.com u incelemeye başlayın .